KÅRVAL, KÅRVAL, KÅRVAL!

I oktober och november är det spännande tider, för då röstas det runtom i högskolorna! Kolla in tabben 'kårval' på den här sidan för att hålla koll på LSK i årets val, samt för att se våra kandidater som vi i år ställer upp på ÅAS, ASK och Novium.Läs mera »
Publicerad 17.10.2013 kl. 11:56

PRESSMEDDELANDE: De politiska studerandeorganisationerna till undervisningsminister Krista Kiuru: Politisk verksamhet i högskolorna bör godkännas

“De politiska studerandeorganisationerna tjänar demokratin och vårt medborgarsamhälle, och vi skulle hellre se högskolorna som samarbetspartners än som rivaler till vår verksamhet”, säger ordförandena för de politiska studerandeorganisationerna.Läs mera »
Publicerad 11.09.2013 kl. 13:52

Gemensamt ställningstagande av Studerandeorganisationerna: De studerande är redo för strukturella förändringar

Landets regering samlas idag till budgetmangling för att besluta om nästa års budget. Samtidigt är det meningen att besluta om åtgärder för att minska hållbarhetsunderskottet. “Även studerande är redo för strukturella förändringar. Vi bär ansvaret för Finlands framtid och vill därför garantera att det finns en välfärdsstat också framöver”, säger de landsomfattande studerandeorganisationernas ordföranden.Läs mera »
Publicerad 28.08.2013 kl. 10:45

Välkommen på höstens gemensampolitiska seminarium

Akava och de politiska studerandeförbunden önskar bjuda in dig till höstens spännande seminarium med titeln: De kommande generationerna på spel. Seminariet hålls i Helsingfors den 29.8Läs mera »
Publicerad 13.08.2013 kl. 13:48

Glad sommar!

LSK är på sommarlov. Vi återkommer i augusti, då planeringen kring kårvalen börjar.Läs mera »
Publicerad 26.06.2013 kl. 10:29

Följ Liberala Studerande LSK på Instagram!

@liberalastuderande_lsk

@lsk_abo

@lskvasa